ETS zakelijke Engelse taaltrainingen
 • Start
 • Taaltrainingen Engels

Cursus zakelijk-technisch Engels

Bent u op zoek naar een cursus zakelijk Engels? ETS is dé Engels taaltrainer voor specialistische trainingen in veel vakgebieden. Wij bieden een aanpak op maat. Daardoor is elke training doelgericht en uniek.

Vrijblijvende offerte

Specialistische trainingen in veel vakgebieden.

Deelnemers aan de cursussen hebben een basis of gemiddeld niveau Engels, worden geconfronteerd met de Engelse taal in vele vormen van communicatie en willen dit verbeteren. Door dicht bij de praktijk de taaltraining aan te bieden is het rendement veel groter. Deelnemers krijgen meer zelfvertrouwen in de Engelse taalomgeving.

Introductie en instroom op niveau

Er is een 2 staps instroom.

 1. Basiskennis Engels
 2. Redelijke kennis Engels

Beide begrippen zijn vaag en moeilijk door de deelnemer zelf in te schatten. We zullen daarom voor aanvang van de cursus een online test doen en nauwkeurig plaatsen. Wij hebben taaltrainingen in de volgende vakgebieden.

Opzet

Maximaal 10 deelnemers per groep. Individueel traject na het algemene deel. Door deze aanpak kunnen we per deelnemer, binnen het specialisme/vakgebied het beste resultaat behalen. InCompany vanaf 8 personen. In het lesprogramma kunt u zien wat de onderdelen per traject zijn, de opbouw en de tijdlijn.

Algemene deel = 10 seminars van 3 uur
Individueel traject = 20 modules van 2 uur 
Totale cursusduur = 70 uur

De 10 seminars worden 2 wekelijks gegeven, 19.00 – 22.00. Lesplaatsen zijn Utrecht en Breda, of In company op locatie.

René Verhagen

René Verhagen

Opleidingsadviseurs

Onze Trainers zijn 1e en of 2e graads gekwalificeerd. Gespecialiseerd in individuele begeleiding. Een aantal is ook gecertificeerd tolk vertaler. Wij vinden het belangrijk om per opdracht dezelfde trainers in te zetten zodat er een goede klik met de deelnemers en de opdrachtgever ontstaat.

Referenties

 • Avéro Achmea
 • Sarens
 • Wincoop
 • Port of Rotterdam
 • Mondial Movers
 • Royal IHC
 • Volvo dealer

Cursusmateriaal

Elke cursus is bij ons uniek. Deelnemers hebben verschillend niveau en binnen dat niveau ook nog specifieke wensen met betrekking spreken, schrijven lezen enz.

© Copyright 2018 ETS Taaltrainingen
Alle rechten voorbehouden