ETS zakelijke Engelse taaltrainingen

Referenties

Een aantal van onze referenties

Avéro Achmea

Achmea werkt met haar schade experts steeds internationaler. Aansprakelijkheid en internationale wetgeving hebben we ingebracht in een cursus Engels voor deze schande afdelingen.

Sarens

Sarens heeft een groeiend aantal opdrachten in Engeland. Wij trainen de projectbegeleiders in technisch Engelse terminologie.

Wincoop

Voor Wincoop opleidingen een train de trainer traject omdat steeds meer VCA trainingen in het Engels gegeven worden. Met het Engelse lesmateriaal trainen we de opleiders van Wincoop.

Port of Rotterdam

Voor het havengebied Rotterdam een cursustraject "Assetmanagement en Harbour engineering" ( 2017 )

Mondial Movers

Een Nederlands ontwikkelproduct voor de verhuisbranche. De cursus verhuismedewerker. Werkboek, toetsing, audio video en het werken met QR codes maken dit product innovatief sluit aan bij de belevingswereld van de deelnemer. Referenties : Tom Stuij , directeur Mondial Movers Nederland

Royal IHC

Voor het 5e jaar is ETS de specialistische taaltrainer bij Royal IHC. In het voorjaar en najaar starten steeds meerdere groepen vanuit allerlei sectoren binnen IHC. HR, Sales, Engineering, Admin etc. 2 docenten per groep, individuele leertrajecten en cursusmodules op maat, ook binnen het e-learning programma, maken het Engelse programma succesvol. Voor referenties verwijzen wij u graag naar de IHC directeur opleidingen en de cursus coordinatoren.

Volvo dealer

SMT, de Volvo dealer in Emmeloord en Nieuwkuijk, laat ETS de servicediensten trainen in de servicemanuals en communicatie met afnemers.

Voor Wincoop opleidingen een train de trainer traject omdat steeds meer VCA trainingen in het Engels gegeven worden. Met het Engelse lesmateriaal trainen we de opleiders van Wincoop.

René Verhagen

René Verhagen

Opleidingsadviseurs

Onze Trainers zijn 1e en of 2e graads gekwalificeerd. Gespecialiseerd in individuele begeleiding. Een aantal is ook gecertificeerd tolk vertaler. Wij vinden het belangrijk om per opdracht dezelfde trainers in te zetten zodat er een goede klik met de deelnemers en de opdrachtgever ontstaat.

Referenties

  • Avéro Achmea
  • Sarens
  • Wincoop
  • Port of Rotterdam
  • Mondial Movers
  • Royal IHC
  • Volvo dealer

Cursusmateriaal

Elke cursus is bij ons uniek. Deelnemers hebben verschillend niveau en binnen dat niveau ook nog specifieke wensen met betrekking spreken, schrijven lezen enz.

© Copyright 2018 ETS Taaltrainingen
Alle rechten voorbehouden